Funcursus

Nadat u bij My Best Friend de puppy- of de basiscursus heeft gevolgd, kunt u deelnemen aan de funcursus. Maar ook als u bij een andere hondenschool een puppy- of basiscursus heeft gedaan, bent u uiteraard van harte welkom op de funcursus.
 
De funcursus zal bestaan uit een combinatie van gehoorzaamheid, denk- en zoekspelletjes, apporteren, balans- en behendigheidsoefeningen. 
 
De funcursus is ook een aanrader voor oudere honden die zin hebben in een verzetje. Zij genieten extra van leuke dingen doen samen met hun eigenaar. Ook is het een geschikte cursus voor honden met lichamelijke beperkingen, zoals gewrichtsproblemen. 
 
Aan bod komen leuke zoekspelletjes, een aantal behendigheidstoestellen zoals de tunnel, lage hoogtesprongen, de schutting, de doorsprong, de wip en enkele balansoefeningen waardoor de coördinatie van je hond verbetert. Ook zal er aandacht besteed worden aan Treibball en Flyball. U kunt tijdens deze cursus op een ontspannen manier kennismaken met deze twee verschillende sporten.
 
Dagen/tijden: 
20 september 2022

Nieuwe funcursus 20 september om 13.30 uur

13:30 - 14:30

Deze cursus zit VOL

22 april 2023

Funcursus april 2023

12:30 - 13:30

Er gaat een nieuwe funcursus starten medio april 2023. Je kunt je hier al voor opgeven.